Notre site relais-vision.fr est actuellement en maintenance, l’ensemble des centres Relais Vision vont être ajoutés dans les prochains jours

  • Paid
  • Starts in 7 mois
  • Multi day

Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

  • Art
  • 3200 Kirkham St

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Juin 25, 2024 12:00 AM to Juin 29, 2024 12:00 AM

Hosted by